#1

Nike Internationalist Armoury Navy outlet online sverige

in Here is your first Forum Sat Jan 20, 2018 4:01 pm
by azzAbe • 2 PostsSista erbjuds i traditionella färger, den klassiska Nike Internationalist Armoury Navy outlet online sverige erbjuds i en annan färgväg för sommaren 2016, den här gången med en blandning av jordiska nyanser. Inom en officiell palett av Vegas Gold, Sail, Rocky Tan och Black - den bruna vegas guldfärg är framträdande över dess mockaöverlägg som pryder tåhatten, ögonblicken och hälen, medan solbränna används för sina nätunderlag.

Inte bara är den här versionen av Nike Internationalist Light Orewood Bruna outlet sverige gjort på Jacquard-mode, men Nike bestämde sig också för att ge skon ett ganska skönt Digi Camo-utskrift för att hjälpa skon att sticka ut ännu mer. Kom i antingen svart eller vitt, täcker Jacquard överdelarna i en Digi Camp skrivs ut över hela övre delen. Camoemffekten placeras till och med på varumärket, vilket gör att Nike Swoosh-spelet gömmer sig.

Efter digi camo-erbjudandet för sin Jacquard-byggnad, behandlas den klassiska Nike Internationalist Dam Taupe Grå Factory Store Sverige i en annan finish denna säsong än en gång, den här gången pryder sin premium LX-filial. Till skillnad från den traditionella nylon- / nätverksbyggnaden ärar denna modell en blandning av mocka , perforerat läder, nät och syntetmaterial som innefattar dess övergripande övre.

Nike Internationalist Gum Medium Bruna Butik Sverige Jacquard återvänder i två nya färgvägar för vår / sommar 2016, eftersom den ikoniska siluetten ursprungligen var avsedd för långdistanslöpning. Införd i klassiska nyanser av svartvitt i en digital camoliknande yta, exponeras estetiken ytterligare av applicering av genomskinliga överlag som används för ögatblicken och Swooshes över dess sidopaneler.

Den nya Nike Internationalist Online Sverige EM introduceras i våren 2016, eftersom modellen är väsentligen definierad av sin maskinerade mesh övre. Med det utvalda paret noterat som ett kvinno-erbjudande, visar den populära löparprofilen en invecklad uppbyggd övre som har diagonala slitsar i hela, vid sidan av perforeringar för att säkerställa maximal ventilation hela tiden.

Scroll up


Visitors
0 Members and 10 Guests are online.

We welcome our newest member: xunsiyue
Board Statistics
The forum has 14433 topics and 18660 posts.