#1

nike cortez ultra moire khaki

in Here is your first Forum Fri Dec 08, 2017 9:20 am
by fvbxngfgfdq • 3 Posts2015 såg Nike ut igen, kanske den mest ikoniska siluett- och färgvägskombinationen på allmänheten. nike cortez ultra moire khaki, Oregon-märkesens ursprungliga löpsko, utformad långt tillbaka 1968 av medgrundare Bill Bowerman, återupptogs i en premium iteration av sitt varumärke vita, röda och blåa färgvägar och vederbörligen flög av hyllor över hela världen. Detta kom som den minst överraskande succeshistorien i den senaste tidens historia om sneaker-återgivning, som i de mellanliggande 47 åren mellan de två utgåvorna, hade Cortez tyst haft sin verksamhet som den mest älskade och bestående löpande skon på planeten.

Naken är en säsongslös färg, älskad eftersom den matchar allt när som helst. Nytt på den neutrala rostern är nike cortez classic premium qs Suede i "Svamp." Ryggsäcken är polerad av läderaccenter på baksidan och Swoosh. De monokroma övre filtarna är en vit mellansula och gummisula, och det är helt så rent, du undrar hur du någonsin gjorde det utan.

En av Nikes mest avancerade sneakers gör en återkommande återkomst för 45-årsjubileum. För att fira återkomsten av nike cortez grå vit i sin ursprungliga form, tappade Nike Bella Hadid den klassiska vita, blåa och röda färgväggen som hon bara Kan.

Först utsläppt 1972 är Cortez en av Nike mest populära sneakers. Stilen har nyligen lanserats och har en årgångsrörelse med en tunn såll och dämpade färgvägar. nike cortez dam sverige hakar tillbaka till de skor som bärs av basketbollsspelare när persika korgar användes som hoops och bollarna var gjorda av läder. Men skon har fått en ny mening och funktionalitet utanför sporten.

http://www.erbjuderskor.com/

Scroll up


Visitors
0 Members and 2 Guests are online.

We welcome our newest member: muatheb24728
Board Statistics
The forum has 13134 topics and 17057 posts.