#1

adidas ultra boost uncaged

in Here is your first Forum Fri Dec 01, 2017 9:39 am
by bjfnbbgfbf • 3 Posts
adidas schoenen is geboren uit de hardloopcultuur en blijft nieuwe smaken uitdragen voor hun adidas Ultra Boost-serie. Nu verkrijgbaar als onderdeel van de FW17-serie van Three Stripes is de adidas Ultra Boost Uncaged Dark Burgundy colorway. Deze versie bevat een combinatie van Core Black en Dark Burgundy in het hele Primeknit-bovenwerk met een zwarte hielkap. De look is de kenmerkende White Boost-tussenzool en de zwarte rubberen buitenzool.


Met een eenvoudig zwart bovenwerk heeft adidas schoenen sale ervoor gekozen om verschillende levendige kleuren die door het zwart zijn geregen toe te staan ​​als de flitser van de sneaker. Bovendien is de merknaam Three Stripes aan de middenzijde van de sneaker voorzien van een schone metalen afwerking om een ​​beetje extra nadruk te leggen op de anders doffe bovenkant, en als resultaat is de Multicolor uitvoering van de UltraBOOST Uncaged een van de schoonste UltraBOOST releases ooit.


De adidas ultra boost komt deze zomer in een exclusieve colorway van vrouwen van koralen om zijn energie-aquaversie te begeleiden. Het primeknit-bovenwerk van de schoen heeft een gepixeld uiterlijk van rode kern, wit en koraalachtige tinten voor een levendig uiterlijk, terwijl een doorschijnende TPU-hak, sokachtige kraag en witte Boost-middenzool de verfrissende stijl compleet maken.


Een nieuwe exclusive colorway voor dames van de adidas ultra boost uncaged is net gevallen en het is in een energie-aquathema dat in de zomer gewoon een perfect paar is. Het primeknit-bovenwerk van de schoen heeft overal een mix van blauwe en witte tinten die bijna op een waterlichaam lijkt. Een transparante TPU-hak, een sokachtige kraag en een witte boost-tussenzool completeren de verfrissende stijl helemaal.


http://www.runrunbe.com/

Scroll up


Visitors
1 Member and 8 Guests are online.:
linxiaoxue

We welcome our newest member: doinodongnai
Board Statistics
The forum has 15625 topics and 19957 posts.