#1

nike air footscape woven

in Here is your first Forum Tue Nov 21, 2017 11:45 am
by ujyfufyvc • 2 Posts
Een van de vele stijlen in nike schoenen-collectie is de Nike Air Footscape Woven. Uitgericht in een lifestyle-setting, is de sneaker eenvoudig gemaakt van premium suède over de bovenkant gekleurd in de tarwekleurige tint, terwijl het kenmerkende asymmetrische vetersysteem is gekleurd in een bijpassende tint voor een tonaal ontwerp. Lederen accenten op de tong, een middenzool in zeil en een rubberen buitenzool completeren het stijlvolle model helemaal.


Na een kijkje te hebben genomen in de Dark Obsidian / Tour Yellow colorway van de nike schoenen sales, brengen we je nu een ander vergelijkbaar maar ander paar. Deze keer wordt de lichtgewicht runner van Nike bedekt met Black op het grootste deel van het nylon bovenwerk met tinten blauw, zwart, wit en grijs te zien op de kenmerkende geweven panelen die zich om de hele schoen wikkelen. Extra functies zijn onder meer lederen details op de hiel, een witte tussenzool en een vleugje Blue Jay op de buitenzool.


Een nieuwe nike air footscape geweven Chukka komt in een perfecte herfst-colorway van cargo-kaki. Het lifestyle-silhouet is bedekt met een olijfgroen suède bovenwerk vermengd met fluwelen bruin geweven details. Een witte rubberen zool en hyper-violette accenten op de inlegzolen en hakken maken de look helemaal af.


Afgelopen op de Blue Jay colorway, hebben we nu een nieuwe colorway van de nike air footscape woven die meer geschikt is voor het aankomende herfstseizoen. Deze Nike Air Footscape geweven NM heeft een zware dosis Sequoia groen op de nylon bovenkant terwijl de kenmerkende geweven panelen die om de hele schoen worden gewikkeld, worden gedaan in een combinatie van donkergroen en off-white om de herfstlook / -thema te behouden.


http://www.bestelsneakers.com/

Scroll up


Visitors
0 Members and 3 Guests are online.

We welcome our newest member: Cszcy
Board Statistics
The forum has 14341 topics and 18568 posts.