#1

adidas stan smith primeknit

in Here is your first Forum Mon Nov 20, 2017 9:42 am
by vcxhjsg • 3 Posts




adidas sko har meddelt, at Pharrell har slået sig sammen med tennislegenden Stan Smith for at frigøre en samling af spark, der hedder "Icons Pack", med Skateboard P's Adidas Tennis HU og selvfølgelig Stan Smiths Adidas Stan Smith. Inkluderet i "Icons Pack" er en bred vifte af pastelfarvefarve, herunder pink, grøn, blå og rød. Nogle af Tennis Hu og Stan Smiths kommer helt udsmykket i en monokromatisk bygning, mens de andre funktioner Stan Smiths mere traditionelle farveblokering.


Op næste for de tidløse adidas sko 2017 sales dette helt nye hvide og røde farveskema. Ønsker du at holde æstetik på et minimum, vælger de tre striber at give skoen en klassisk finish, da læderets overflade er lavet i en overvejende hvid nuance, som derefter accentueres af hitsne fra Red noteret på både hælfane og tunge branding. Yderligere funktioner på skoen inkluderer den hvide gummimidsåse, perforerede slag på sidevægterne og de hvide snørebånd. Leder du efter et klassisk alsidig look denne sommer sæson.


Raf Simons fortsætter med at sætte sit eget twist på adidas stan smith som i dag bringer vi dig en ny version af silhuetten, der vil falde i tre tonale farvebaner. Kendes som Raf Simons X Adidas Stan Smith Comfort Badge, denne version af klassisk tennis sneaker har fuld læder overdel med overdimensionerede chenille "R" og "S" logoer på sidepaneler, initialerne til Raf Simons. Skoen har også tre velcro stropper på den øverste, der tjener som lacing system. De tre farveveje omfatter Power Red, Talk og Core Black.



Ovenfor finder du en adidas stan smith primeknit, der ser ud til at komme i OG mode, farve og alle. Men det er først, når du ser nærmere på, at du vil opdage, at den øvre er ændret lidt ved at modtage en tumblet læder makeover. Leder du efter noget klassisk med kun små ændringer, er dette den samme. Kendes som Adidas Originals Stan Smith OG Tumbled Leather, leveres denne version af Stan Smith med en hvid, blødt, læsset læder øverst accentueret af Gold foil adidas branding på siderne og de grønne hits på tungen branding og hæl fanen. I et forsøg på at give skoen en gammel OG-følelse, får skoen en Off-White gummi mellemsål.


http://www.runarundk.com/

Scroll up


Visitors
0 Members and 5 Guests are online.

We welcome our newest member: doinodongnai
Board Statistics
The forum has 15625 topics and 19957 posts.