#1

nike air force 1 low dames wit

in Here is your first Forum Sat Nov 18, 2017 5:16 pm
by aazxzxzxcx • 3 PostsIn 1982 bracht nike air force 1 ultra flyknit mid red black uit, een basketbalschoen met een revolutionaire technologische innovatie: een zak lucht in de hiel voor demping en ondersteuning. De schoen, hoewel duur voor $ 89,95, was een onmiddellijke hit bij spelers, van de N.B.A. naar de speeltuin, met professionals zoals Moses Malone en Michael Cooper die ze onderschrijven en tijdens games dragen.

Nike bereidt zich voor op een nieuwe herfstvriendelijke versie van zijn populaire nike air force 1 upstep red stardust voor het lopende seizoen. Het bovenwerk neemt een eersteklas suède constructie aan - afgewerkt in een tonale champignonbruin, met branding en veters ook uitgevoerd in de kenmerkende tint. De geperforeerde toebox en uitgeboorde kauwgomzool completeren het nieuwe ontwerp.

Vorig jaar bracht Nike de nike air force 1 flyknit low heren schoenen uit, een nieuwe kijk op de klassieke Air Force 1, die een gunstige reactie kreeg en snel uitverkocht was. Nu zijn ze weer terug met een mid-cut militaire-geïnspireerde opknapbeurt van de Air Force 1. De Nike SF Air Force 1 Mid heeft een premium lederen en duurzame ballistische nylon bovenkant, afneembare riem, twee rits sluitingen op de hiel, en grafische specificaties op de zijpanelen. Deze herinterpratatie van een legendarische sneaker voor de rechtbank is momenteel verkrijgbaar in tonale ivoor en touwveters en werd toegejuicht voor het behoud van het oorspronkelijke ontwerp - terwijl er nog steeds iets nieuws is.

Vanaf dit seizoen wordt Air per doos verkocht. - Nike-advertentie voor de Nike Air Force 1 in 1982. Met een advertentie die de schoen zelf niet eens liet zien, startte Nike de campagne om de nike air force 1 low dames wit als de eerste basketbalschoen met een luchteenheid in de hiel. Deze relatief eenvoudige sneaker, vernoemd naar het vliegtuig van de president, is sinds de oprichting de best verkopende schoen van Nike.

http://www.jtsportsnl.com/


Last edited Sat Nov 18, 2017 5:18 pm | Scroll up


Visitors
0 Members and 6 Guests are online.

We welcome our newest member: Cszcy
Board Statistics
The forum has 14341 topics and 18568 posts.